25n
25N
25N

Victorino Martín, bravesa i defensa de la Festa a Puçol

Victorino Martín, bravesa i defensa de la Festa a Puçol
26/10/2018 -

Victorino Martín serà el convidat de la XVI edició de les Jornades Taurines Vila de Puçol, que enguany se celebraran en l’Espai Jove el dissabte 3 de novembre a partir de les 19 hores. El ramader protagonitzarà un col·loqui, moderat pels periodistes de la revista Aplausos Jorge Casals i José Ignacio Galcerá, en el qual dissertarà sobre la seua faceta com a criador de bous braus i també de la seua labor al capdavant de la Fundació Bou de Lídia, entitat creada per a promoure i defensar la Tauromàquia i en la qual Victorino ostenta el càrrec de president.

Les Jornades, que, com sol ser tradicional, posen el punt final a la temporada taurina en la localitat, començaran amb la inauguració de l’exposició fotogràfica El bou sense barreres, obra d’Agustín Arjona i cedida per a l’ocasió per la Diputació de València. La mostra recorre a través d’una sèrie d’imatges la vida del bou brau en el seu hàbitat natural, la devesa, des del seu naixement i criança, passant per la selecció, maneig i plenitud.

Per a finalitzar els actes, i a continuació de la tertúlia amb Victorino Martín, tindrà lloc el lliurament dels Premis Taurins als triomfadors de la temporada a Puçol en les categories de: bou millor presentat, bou més brau, millor bou embolado, bou més complet, millor eixida de cua i detall artístic, a més de dos esments especials a càrrec de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell