25n
25N
25N

Víctor Mansanet és el nou president de la Mancomunitat de la Valldigna

Víctor Mansanet és el nou president de la Mancomunitat de la Valldigna
10/02/2021 -

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, va ser anomenat ahir, dimarts 9 de febrer, per unanimitat president de la Mancomunitat de la Valldigna, integrada pels municipis de Barx, Benifairó i Simat.

Durant la sessió extraordinària del ple, l’anterior president i alcalde de Benifairó de la Valldigna, Josep Antoni Alberola, va renunciar al seu lloc atorgant-li la presidència a Mansanet fins al pròxim 11 de maig de 2022. L’alcalde de Barx, Miguel Donet, serà el pròxim en prendre la presidència després d’haver-se establert entre els tres municipis que la presidència serà rotatòria.

El nou president de la Mancomunitat, Víctor Mansanet, ha posat en valor els nous projectes que s’estan portant a terme des d’aquest organisme, entre els quals destaca el Centre d’Interpretació de Música Medieval, que se celebra al Monestir de la Valldigna i la labor desenvolupada en la recuperació de la flora i fauna del riu Vaca.

Mansanet va agrair «l’extraordinària i sacrificada tasca del president de la Mancomunitat, Josep Antoni Alberola» i va mostrar la seua satisfacció amb els alcaldes de la Mancomunitat per la seua confiança i unió, la qual, segons Mansanet, «ha estat indispensable per a la pervivència i potenciació de l’organisme».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =