25n
Orgull
Orgull

Víctor Mansanet, alcalde de Simat, sobre l'incendi: "Vam tenir sort que el vent no jugà en contra"

Víctor Mansanet, alcalde de Simat, sobre l'incendi: "Vam tenir sort que el vent no jugà en contra"
27/07/2021 -

“Si el vent haguera bufat en una altra direcció la situació haguera sigut molt més greu, tinguérem sort en eixe sentit”, declara l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, arran l’incendi que es va declarar aquest passat diumenge, 25 de juliol, al paratge natural de la Fontarda, al terme municipal de Simat.

Per sort, l’incendi forestal, que s’inicià a primera hora de la vesprada, va ser donat per controlat a les 16:41 hores i extingit tres hores després. Gràcies a la ràpida actuació de dos avions, tres helicòpters, les brigades terrestres i els agents del Consorci Provincial de Bombers, l’incident no va tindre conseqüències greus.

Segons declaracions dels bombers, l’incendi “haguera pogut ser provocat“, i tant el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Jose Gregori, com Mansanet, els quals es personaren a la zona, lamenten aquesta circumstància, ja que les conseqüències “podrien haver sigut dramàtiques”.

L’alcalde de Simat agraeix l’excel·lent treball realitzat pel personal del Consorci que va intervenir, així com el de la Policia Local, la Guàrdia Civil i la brigada forestal de la Diputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − nou =