25n
25N
25N

Víctor Arroyo, portaveu de Gent de Compromís: "Ens quedem perquè ens agrada el projecte comú de Compromís"

Parlem amb el portaveu de Gent de Compromís sobre la situació dins de la Coalició Compromís

Víctor Arroyo, portaveu de Gent de Compromís: "Ens quedem perquè ens agrada el projecte comú de Compromís"

Este dimecres diferents càrrecs públics, diputades i diputats de Gent de Compromís anunciaven la decisió de passar a militar dins de la formació del Bloc. Marián Campello o Isabel Lozano, entre d’altres, prenien esta decisió per tindre els mateixos drets que la resta de militants de les formacions com Iniciativa, el Bloc o els Verds.

gent_compromis“Quan vam començar a militar en Compromís assumírem que ho féiem en condicions diferents de la de la gent que milita en els res partits fundadors, però el deteriorament dels nostres drets, de la nostra capacitat d’interlocució amb els òrgans de representació interna, ha sigut progressiu des d’aleshores. Lamentem que s’hi haja arribat a aquesta situació de menyspreu cap a centenars de persones militants que hem treballat des del començament pel projecte, i ho seguim fent, colze a colze amb la resta de companys i companyes militants dels partits fundadors de la coalició”, comentàvem.

València Extra ha parlat amb el portaveu de Gent de Compromís, Víctor Arroyo. “Anem a seguir fent que el que hem fet sempre. És molt frustrant la situació però vàrem prendre la decisió d’autoorganizar-nos de forma diferent i estem començant a estructurar-nos”. Sobre l’eixida d’algunes figures com Marián Campello o Isa Lozano. “s’han deixat la pell treballant per a Gent de Compromís i volien tindre una participació diferent, respecte la seua decisió” comenta Arroyo.

El futur de Gent de Compromís “serà el que vulga la gent”, assenyala Víctor. “Nosaltres ens quedem perquè ens agrada el projecte comú de Compromís i la idea de sempre és que gent de Compromís siguem tots”. Des de Gent de Compromís continuaran treballant en el projecte Compromís. ” Ens quedem per la integració plena i que tot el món tinga els mateixos drets. Ens agrada tot el projecte comú per a fer política”.

A més de Campello i Lozano, han passat al Bloc l’alcaldessa de Gata, Magda Mengual; la regidora de l’Ajuntament de Picanya, Alba Encinas, o la d’Ondara, Mar Chesa, entre d’altres, faran el pas en els pròxims dies. Ara Gent de Compromís continua el seu camí per a reivindicar les mateixes condiciones dins de la Coalició Compromís.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + sis =

CCCC
torrent