25n
Orgull
Orgull

El popular Alejandro Morant demana "deportacions massives" davant "una invasió silenciosa"

El popular Alejandro Morant demana "deportacions massives" davant "una invasió silenciosa"
06/08/2018 -

El vicepresident de la Diputació d’Alacant, diputat d’Hisenda i alcalde de Busot, el ‘popular’ Alejandro Morant, demana endurir la legislació enfront de la immigració il·legal, a la qual aplicaria “un pla de deportacions massives” perquè considera que “açò no és immigració, és una invasió silenciosa que acabarà amb el món occidental, convertint-ho a l’Islam“. Per a evitar-ho, reclama “tancar les fronteres” i concedir “autoritat a jutges i policia, com als EUA”.

Així ho expressa en un missatge en la xarxa social Facebook, que va penjar aquest diumenge encara que ho va esborrar amb posterioritat i en el qual Morant apostava, a més, per l'”eliminació d’ajudes i privilegis” i per no concedir la nacionalitat als bebés nascuts a Espanya.

El vicepresident provincial va esborrar el missatge poc després de publicar-ho, encara que aquest dilluns ha mantingut la seua postura. “La meua reacció és després de veure un vídeo on apareixen imatges amb immigrants il·legals que estan campant a pler pels nostres carrers atacant a persones, cotxes i comerços”, ha manifestat en declaracions a Europa Press.

Morant s’ha mostrat “indignat” per les imatges arreplegades en el vídeo i ha sostingut que, malgrat eliminar el missatge, segueix “pensant el mateix”. “La immigració ha de ser regulada, com ocorre en el 80% dels països del món”, ha prosseguit i ha afirmat que reclama una regulació per a la immigració mitjançant contractes de treball i aplicant la Justícia per als quals “entren delinquint com és saltar la tanca” i “ataquen a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”.

Preguntat sobre si els qui cometen aqueixos fets no són detinguts, ha opinat que “no” perquè passen sense identificar als Centres d’Internament d’Immigrants (CIE) i amb “condició de refugiat”, i sota aqueixes circumstàncies, “tot se salva”.

“Pense i dic el que sent en els bars, en el poliesportiu, en la plaça del poble, en la cafeteria, en el col·legi: que ha d’haver-hi un control més rigorós del trànsit de persones”, ha indicat.

“EXAGERADA”

Al seu judici, el missatge publicat, que va retirar hores després, va provocar una reacció “exagerada”. “Açò ho escriu qualsevol altre i no té cap repercussió; quan escriu Alejandro Morant, hi ha un plus de persecució i de coartar el meu dret a la llibertat d’expressió”, ha asseverat i ha precisat que no parla “en nom del PP” ni “en nom de ningú”. “Parle en nom d’Allunyant Morant”, ha insistit.

Finalment, ha assegurat que està rebent “molts suports” a través de missatges “privats” per la “por” que alguns dels seus companys tenen als mitjans de comunicació i, a més, ha assegurat que ha rebut “dues trucades de persones que ni em coneixen per a felicitar-me”.

“És hora de la immigració posar-li límit, no pot tenir les portes obertes i que venja tothom; és la meua opinió, no sóc racista ni gens”, ha indicat i ha explicat que va retirar el missatge perquè tenia una cita familiar i, davant l’arribada de missatges, “no tenia per què estar pendent del missatge i ho vaig llevar i demà ja veurem”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 5 =