25n
Orgull
Orgull

Vicente Martínez Guillem pren possessió com a Comissari de la Policia Nacional de Torrent

El nou Comissari ha ressaltat la “motivació i esperit de servei” amb la qual arriba a Torrent

Vicente Martínez Guillem pren possessió com a Comissari de la Policia Nacional de Torrent
26/01/2017 -

La comissaria de la Policia Nacional de Torrent ha acollit l’acte de presa de possessió de Vicente Martínez com a Comissari de la Policia Nacional de Torrent succeint al fins llavors Comissari Enrique Brisa.

L’alcalde Jesús Ros, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, ha acudit a l’acte i en la seua intervenció ha volgut animar a Vicente en la seua nova tasca, i li ha avançat que coneixerà “una ciutat afectuosa, emblemàtica i solidària”. Per la seua banda, el nou Comissari ha volgut ressaltar la “motivació i esperit de servei” amb la qual arriba a Torrent. També ha tingut paraules d’agraïment per al seu antecessor en el càrrec, Enrique Brisa, per “dignificar la Policia Nacional a Torrent durant estos anys”.

Han estat en la presa de possessió de Vicente Martínez, el delegat del govern a València, Juan Carlos Moragues, el subdelegat del govern a València, Juan Carlos Valderrama, el Comissari Provincial de València, Miguel González Defez, així com representants de Bombers, Policia Local de Torrent, Guàrdia Civil, Forces Armades, Protecció Civil de Torrent i algunes associacions de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + set =