25n
25N
25N

Vicent Marzà visita el nou Centre d'Educació Especial de Torrent

Vicent Marzà visita el nou Centre d'Educació Especial de Torrent
22/10/2019 -

L’equip docent i l’alumnat del Col·legi d’Educació Especial L’Encarnació de Torrent han rebut aquest matí la visita del conseller d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, Vicent Marzà, que ha estat acompanyat de l’alcalde Jesús Ros i la directora del centre, Amparo Fluixà; la regidora d’Educació, Patricia Sáez; la directora general d’Inclusió Educativa, Raquel Andrés; el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García; així com representants de la corporació municipal.

La comitiva ha visitat les instal·lacions i alguna de les aules per a comprovar les qualitats del nou col·legi, un referent en el sistema educatiu de la Comunitat Valenciana, i que compta amb 21 aules, dues aules taller i llar, així com gimnàs, classes d’estimulació multisensorial, música, estimulació motriu, i una sala multi usos. El conseller ha valorat “la lluita de les famílies al llarg dels anys” i que gràcies a elles avui Torrent compta amb un centre que és tot un referent.

Per part seua, l’alcalde ha recordat que el projecte de la construcció del nou centre “va ser el primer compromís del president Ximo Puig amb el nostre poble quan va accedir a la Generalitat, i avui ja és tota una realitat, donant resposta i fent justícia amb les famílies i els 130 nois i noies del centre”.

Marzà ha pogut participar en el programa de ràdio que desenvolupa l’alumnat, a més de conéixer de primera mà el treball fisioterapèutic que es duu a terme en el gimnàs, les activitats que es realitzen a l’aula de música, així com les de cuina o ceràmica.

El CEE L’Encarnació també disposa amb menjador i dues aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d’administració. A més, disposa d’espais replets de llum natural, grans patis i condícies totalment adaptades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =