caixa popular

Viatja en el temps amb Jaume I

Este diumenge gaudeix de la ruta Jaime I: al fil dels sentits

Viatja en el temps amb Jaume I

Tanca els ulls, relaxa la ment, respira profundament i quan t’adones a gaudir de l’Edat Mitjana. Traslladar-te a l’època de Jaume I és senzill en un dels racons més emblemàtics i representatius del Rei, El Puig de Santa Maria. En esta població de l’Horta Nord es reivindica des de fa temps la figura de Jaume I i el seu pas per la localitat en conquistar València. Este diumenge es podrà gaudir d’una de les rutes teatralitzades més divertides i espontànies que des del Puig Turístic s’ha engegat, la ruta de Jaume I: al fil dels sentits.

Seran personatges vinculats amb la figura del monarca que va configurar part de la identitat d’este poble valencià. A més, des del passat estiu, la figura de la dona cobra molta importància amb la finalitat de potenciar el paper de la dona en l’època medieval i traure-ho a la llum. A més, tal com el títol indica, esta ruta està enfocada per a traure el major partit als nostres sentits. “És l’última ruta que hem dissenyat des de la regidoria de Turisme i la més innovadora. Per a nosaltres és molt especial perquè a més de traslladar-nos a l’època de Jaume I reivindica d’una manera didàctica i amena la figura de la dona en el món medieval. Hem creat una experiència completa que abasta tots els sentits, incorporant degustacions i olors que traslladen el públic a l’ambient que es vivia en aquella època. Li la recomane a tothom, especialment a aquelles persones que ja hagen gaudit d’una de les rutes que oferim i vulguen experiències noves”, assenyala Maria Saldaña, regidora de Turisme.

L’Ajuntament del Puig, al costat de l’empresa TuriArt, van posar esta ruta en marxa amb la intenció de potenciar no solament la curiositat per una època i la figura de Jaume I sinó que se cerca provocar en l’espectador en tots els sentits. Per açò, serà a través de la música, les degustacions, la marxa i inusuals olors… com s’aconseguisca provocar en els atrevits que vulguen gaudir d’este moment.

La visita, que dura aproximadament uns 50 minuts, arranca en les escales de l’Església del Monestir de Santa Maria a partir de les 19 hores. El cost simbòlic de la ruta és d’un euro i la reserva s’ha de realitzar a través de Tourist Info El Puig: 961 95 90 29.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats