caixa popular

Viatges Transvia i SD Correcaminos renoven la seua aliança per a cuidar al turista esportiu

Viatges Transvia i SD Correcaminos renoven la seua aliança per a cuidar al turista esportiu
10/08/2017 -

La Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso EDP augmenten cada any el nombre de participants de fora de la Comunitat Valenciana i de corredors estrangers que arriben a la Ciutat del Running per a competir en les millors carreres d’Espanya.

Per a regular i facilitar l’arribada d’aquest elevat percentatge de corredors que viatgen i s’allotgen a València amb motiu de les dues proves s’ha signat un nou conveni de dos anys de durada entre l’empresa valenciana Transvia i la Societat Esportiva Correcaminos, que seguiran treballant estretament en la cura tracte dels corredors que viatgen a la nostra ciutat.

Paco Borao, president de SD Correcaminos, i Urbà Català, CEO de Viatges Transvia, van signar aquest nou acord, que seguirà tenint a aquesta empresa com a agència de viatges coordinadora. Dins de les seues oficines i departaments d’atenció al client, disposa d’oficina especialitzada en turisme esportiu, des de la qual es gestionen els desplaçaments d’equips esportius i es coordina l’atenció i gestió dels assistents a la Marató València Trinidad Alfonso EDP i Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, així com el pròxim Campionat del Món de Mitja Marató de la IAAF València, que serà el pròxim 24 de març de 2018.

Recentment Viatges Transvia va rebre el certificat que atorga AENOR a la intel·ligència turística, en compliment de la norma nacional UNEIX 166006 de «Vigilància Tecnològica i Intel·ligència Competitiva». Aquest sistema d’intel·ligència turística ha sigut integrat dins de la seua àrea de Turisme Esportiu, portant amb si la capacitació del seu personal i l’especialització intel·ligent en productes com el running, la qual cosa li converteix en el soci ideal per a les dues grans proves i altres esdeveniments a València Ciutat del Running.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris