caixa popular

Viatges sorpresa i descontaminació d'aigua per microones, idees premiades en els StartUp Europe Awards

Waynabox i APSU triades entre les deu millors start-ups europees en el certamen considerat com l’”Eurovisió del emprenedoria”

Viatges sorpresa i descontaminació d'aigua per microones, idees premiades en els StartUp Europe Awards
12/06/2017 -

La iniciativa Start-up Europe Awards, promoguda per la Comissió Europea, ha reconegut per primera vegada a les millors start-ups d’Europa en 10 categories en l'”Eurovisió de les start-ups”, una cita a la qual ha assistit el diputat de Projectes Europeus de la Diputació de València, Bartolomé Nofuentes. “És un esdeveniment de gran transcendència, perquè dóna veu a l’àmbit local i a les iniciatives innovadores”, ha assenyalat Nofuentes.

La Corporació provincial, a través de l’àrea que dirigeix el mateix Nofuentes, desenvolupa un treball continuat amb start-ups, en l’aposta pels emprenedors i per ajudar als municipis a engegar projectes innovadors que puguen adaptar-se a les línies de subvenció europees.

Waynabox, la start-up espanyola que ha revolucionat la indústria del turisme a través d’una nova experiència centrada en les emocions dels clients a través de viatges sorpresa, ha sigut triada com la millor start-up d’Europa en la categoria Turisme. La start-up ha rebut un tiquet d’acceleració europea de 10.000 euros, que li servirà per a continuar la seua expansió internacional en 2018.

Per la seua banda, APSU, que desenvolupa un equip per a calfar i descontaminar aigua de forma eficient a través de tecnologia de microones, ha sigut considerada la millor start-up en la categoria aigua, rebent un tiquet d’acceleració europea de 10.000 que li servirà per a presentar el seu projecte a diferents convocatòries europees com LIFE, EUROSTARS, entre altres.

A més, la start-up Ekuore, que ha desenvolupat el primer fonendoscopi sense fil, ha rebut un premi Extraordinari en la categoria Salut, que ha sigut rebut en representació de la start-up per Bartolomé Nofuentes. En altres categories han sigut premiats el Consorci Zona Franca de Vigo, el programa Emprèn de Televisió Espanyola, i Jesús Brotons “Brainiac Beats”.

Start-up Europe Awards presenta una metodologia de premis per a start-ups a escala local, provincial, regional i nacional, impulsant la innovació oberta i la col·laboració entre els diferents actors dels ecosistemes europeus, a través del partenariat públic-privat per a donar suport a als emprenedors.

Les start-ups guanyadores de la final de Start-up Europe Awards 2016 obtindran gran visibilitat gràcies a la Mitjana Partner Alliance formada per 21 mitjans de comunicació i accés a un programa de mentorizació, a través del programa Start-up Europe Accelerator de la Fundació Finnova, que els permetrà impulsar els seus projectes i fer-los més viables en l’àmbit internacional.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 7 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios