25n
25N
25N

Els viatges de l'Imserso es reprendran al setembre "en plenes condicions"

Els viatges de l'Imserso es reprendran al setembre "en plenes condicions"
22/02/2021 -

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha anunciat aquest dilluns que al setembre s’estarà en condicions de poder implementar els viatges de l’Imserso, encara que si fos possible avançar la data, ho farien públic.

Maroto s’ha manifestat així a Castelló en una roda de premsa que ha ofert després de la presentació de l’estudi ‘Impacte socioeconòmic i fiscal del sector de taulells i paviments ceràmics a Espanya’, elaborat per ASCER.

Així, la ministra ha destacat que estan treballant perquè es puga desenvolupar enguany l’Imserso “amb les mesures de seguretat necessàries per a evitar contagis”. “Els majors estan sent els primers a vacunar-se i, per tant, confiem que es puga reprendre el programa aquesta temporada”, ha apuntat.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que els destins de la Comunitat Valenciana són “molt demandats” pels majors i, “sens dubte, aquest programa contribuirà a la reactivació del turisme”.

Reyes Maroto ha explicat que s’està treballant en un grup al costat del sector per a adaptar els plecs, i que al setembre s’estarà en condicions de poder implementar els viatges. “Se li dóna una modernitat al programa per a millorar l’experiència turística, perquè es faça amb seguretat i garantir la viabilitat d’un programa tan volgut que esperem que tinga molts anys de vida”, ha dit.

A més, ha apuntat que es milloren algunes de les reclamacions del sector turístic “per a millorar no sols l’experiència dels majors, sinó també en l’àmbit de la idoneïtat que per als hostalers suposa aquest programa”. “És un estímul important a la demanda que necessita el sector per a començar a recuperar la cadena de valor d’un sector que depén de la mobilitat”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 3 =