caixa popular

Viatge al final de la nit

Rambleta acollirà els dos últims espectacles de la reeixida trilogia de Projecte 43-2: ‘La mirada de l’altre’ i ‘Viatge a la fi de la nit’

Viatge al final de la nit
22/02/2018 -

L’exitosa trilogia de Projecte 43-2 arriba a la Rambleta amb la seua última obra. Sens dubte, un còctel interessant que ens convida a conéixer ‘La mirada de l’altre’ i “Viatge al final de la nit”. L’última peça segueix la mateixa trilogia analitzant el conflicte a Euskadi, el procés de reconciliació i la nova societat que tracta de deixar arrere una història de dolor i de violència.

Aquest cap de setmana Rambleta acollirà els dos últims espectacles de la reeixida trilogia de Projecte 43-2, la composició dramàtica del qual que porta a escena sorgeix d’un treball de recerca, documental i participatiu dels protagonistes dels fets. La companyia pretén establir una nova forma d’entendre la realitat social utilitzant com a mitjà el teatre i el diàleg conjunt amb el públic. Una proposta per a parlar de la realitat en la qual vivim utilitzant com a mitjà l’escenari.

‘La mirada de l’altre’ es representarà el 24 de febrer, basada en les trobades que van mantenir presos penedits i víctimes d’ETA a través dels mediadors en la presó. L’obra porta a escena la història d’una trobada. Des de la seua preparació fins al moment en el qual es produeix. Una sala en la presó. Tres persones: la mediadora, la víctima i el victimari. Els seus ulls. Els ulls de l’altre.

La companyia Projecte 43-2 tanca la trilogia amb ‘Viatge al final de la nit’, que serà representada per primera vegada en el centre cultural valencià el 25 de febrer. Un present al País Basc que es construeix a partir de testimoniatges veraços i les veus que encara no han sigut escoltades: els relats dels fills i filles de la violència. Una obra que a més anirà acompanyada d’una Factoria col·loqui amb el periodista basc Iñaki López (La Sexta Noche); Axun Lasa, la germana del presumpte militant d’ETA, Joxantonio Lasa, segrestat, torturat i assassinat per agents de la guàrdia civil de Intxaurrondo; Sandra Carrasco, filla d’Isaias Carrasco, exregidor socialista assassinat per ETA en Mondragón en 2008; i els actors protagonistes de l’espectacle, els qui reflexionaran sobre el passat i sobre el diàleg, amb una pregunta que bategarà amb força en l’auditori: És possible construir una nova societat malgrat el dolor i de l’herència rebuda?

Compra tus entradas

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC