25n
25N
25N

Les vendes del comerç al detall es desplomen un 30,6 a l'abril en la Comunitat Valenciana

Les vendes del comerç al detall es desplomen un 30,6 a l'abril en la Comunitat Valenciana
28/05/2020 -

Les vendes del comerç al detall es van desplomar un 30,6% en la Comunitat Valenciana a l’abril comparació amb el mateix mes de 2019, a conseqüència de l’impacte de la crisi sanitària i la suspensió des de mitjan març de l’obertura al públic de molts locals i establiments al detall per la declaració de l’estat d’alarma, segons ha informat l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

La caiguda de la Comunitat va ser l’onzé més moderat, amb Galícia amb -23,4% en un extrem de la taula i Canàries, amb -39,7%, en l’altre, mentre que la mitjana nacional va caure un -31,5%.

D’aquesta manera, en l’acumulat del primer quadrimestre de l’any, les vendes del comerç al detall en la Comunitat van retrocedir un -8,7%, menys que la mitjana (-10,1%).

No obstant això, l’ocupació en va retrocedir lleugerament més que a Espanya a l’abril, en contraure’s un -1,1% enfront del 2% de mitjana en què va caure al país. Així, en el primer quadrimestre, l’ús del sector va pujar un 0,8% en la Comunitat, mentre que la mitjana nacional va baixar dues dècimes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

caixaontinyent
paterna