25n
25N
25N

Venta del Moro sol·licita ajuda a la Diputació per a reparar els danys de les pluges torrencials de setembre

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, s’ha reunit amb l’alcalde de Venta del Moro per conèixer les necessitats d’aquest municipi de la comarca de Requena – Utiel

Venta del Moro sol·licita ajuda a la Diputació per a reparar els danys de les pluges torrencials de setembre
13/11/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, s’ha reunit amb l’alcalde de Venta del Moro, Luis Francisco López, qui li ha explicat les necessitats del municipi i ha sol·licitat ajuda a la Diputació per a reparar els danys ocasionats per les pluges torrencials del mes de setembre.

L’alcalde del municipi ha explicat a Amigó que “els carrers i els camins rurals que estan situats als voltants del municipi continuen danyats des de setembre, ja que l’aigua va arrossegar tot el que va trobar al seu pas”.

Maria Josep Amigó ha mostrat el seu interès per ajudar a Venta del Moro i ha posat a disposició del municipi els diferents serveis d’assessorament i ajudes de la Diputació. “El nostre deure és col·laborar amb les localitats valencianes en tots aquells projectes que estiguen orientats a millorar les condicions de vida dels seus veïns”, ha assenyalat la vicepresidenta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − catorze =