25n
25N
25N

A la venda l'Abonament de Falles per a viatjar 7 dies per 7 euros

Aquest nou títol combinat únicament es podrà utilitzar des de les 15 hores del dia 13 a les 4 hores del 20 de març

A la venda l'Abonament de Falles per a viatjar 7 dies per 7 euros
09/03/2020 -

L’Abonament de Falles, el títol de transport per a viatjar il·limitadament durant 7 dies en Metrovalencia, MetroBus i EMT per 7 euros, ja es pot adquirir en els punts de venda habituals, com a estancs, quioscos, taquilles, màquines expenedores automàtiques de Metrovalencia i en les oficines d’Atenció al Client de Metrovalencia i de l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV).

Aquest nou títol integrat, impulsat per l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), és vàlid des de les 15 hores del dia 13 a les 4 hores del 20 de març.

L’Abonament de Falles es pot adquirir des de hui fins al 19 de març i habilita la seua utilització en totes les zones de l’àrea metropolitana de València i amb tots els operadors adherits a la coordinació tarifària dels tres mitjans de transport citats.

El títol només podrà carregar-se en suports nous o en targetes en les quals s’hagen esgotat els títols que l’usuari tinguera carregats prèviament, no existint la possibilitat de bescanvi del títol ni per a carregar-lo ni per a canviar-lo per un altre.

L’Abonament de Falles es carrega en les targetes Móbilis anònimes de l’ATMV, EMT i FGV, així com en les personalitzades de l’ATMV, i el títol serà d’ús personal, per a un sol viatger. Així mateix, es pot carregar en l’App Móbilis de la mateixa Autoritat del Transport Metropolità de València per a mòbils NFC de tecnologia Android.

D’altra banda, els títols Senzills emesos entre els dies 13 i 23 de març tindran una caducitat de cinc dies des del moment de la seua expedició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

bombers
bombers