25n
25N
25N

Vint famílies inquilines d'un edifici de Riba-roja de Túria reben un avís d'expulsió de la Sareb

Vint famílies inquilines d'un edifici de Riba-roja de Túria reben un avís d'expulsió de la Sareb
07/02/2021 -

Vint famílies inquilines d’un edifici del municipi de Riba-roja de Túria (València) han rebut un avís d’expulsió per part de la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb).

Davant aquesta situació, l’alcalde de la localitat, Robert Raga, ha sol·licitat una trobada “urgent” amb el vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, per a “fer front” a aquesta “injustícia”.

Així ho ha manifestat el primer edil que, juntament amb la tinenta alcalde i regidora d’Urbanisme, Teresa Pozuelo, s’ha reunit amb representants de les famílies afectades, ha indicat el consistori en un comunicat. En aquest sentit, ha advertit que aquestes persones, “poden acabar al carrer fins i tot tenint tot en regla” i ha avisat que, en qualsevol cas, l’Ajuntament “no les deixarà en cap moment desemparades”.

El passat 16 de novembre, després de ser avisats per l’empresa i posteriorment pel Jutjat número 3 de Llíria, els veïns afectats van aportar “tota la documentació que acredita la validesa dels contractes de lloguer amb aquesta”.

En aqueix moment, l’Ajuntament va iniciar converses amb la Sareb per a aconseguir una mediació i solucions al problema, sense obtenir de moment cap resposta favorable als interessos de les famílies.

Després de la vista amb el jutge a principis del mes de febrer i a l’espera de la resolució judicial, Raga ha sol·licitat una trobada “urgent” amb el vicepresident i conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, per a “fer front” a aquesta “injustícia”.

Segons ha manifestat el responsable municipal, les famílies la documentació de les quals avalaria la legitimitat de la seua condició d’inquilins, viuen “un malson” en un moment de “màxima dificultat social” per la pandèmia.

Així, Raga ha traslladat als representants de les famílies i a un dels advocats presents en la trobada que el consistori recorreria a totes les eines jurídiques a disposició i que se’ls informaria de “qualsevol avanç aconseguir”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 9 =