25n
25N
25N

Els vehicles 100% elèctrics no pagaran en la zona blava

Els vehicles no contaminants que aparquen en la zona taronja també podran estacionar gratuïtament

Els vehicles 100% elèctrics no pagaran en la zona blava
24/10/2019 -

Els vehicles 100 per 100 elèctrics quedaran exempts del pagament de l’ORA que, segons l’Ordenança reguladora d’aparcament, la ciutadania abona per a estacionar en la zona habilitada per a tal ús en la via pública (zona blava).

Així ho ha anunciat hui el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, després de donar compte que l’Ajuntament ha iniciat els tràmits perquè aquesta mesura s’aplique durant els dos pròxims anys, amb caràcter prorrogable «i en el marc d’impulsar l’ús de vehicles no contaminants».

En paraules del regidor Vilar, «des de l’Ajuntament de València continuem implementant estímuls perquè l’ús de vehicles no contaminants siga cada vegada major a la ciutat».

De fet, i amb la mateixa intenció, l’Ajuntament també inicia els tràmits perquè els vehicles no contaminants que aparquen en la zona taronja, destinada als residents, també puguen estacionar sense cap abonament, gratuïtament.

El regidor ha recordat que la matriculació de vehicles híbrids de gas liquat i elèctrics purs s’ha incrementat. La xifra ha crescut dels 585 vehicles d’aquestes característiques matriculats el 2017, a 886 en 2018 i fins als 1.318 mitjans de transport no contaminats de 2019. Actualment, ha concretat, el 30% d’aquests vehicles són elèctrics purs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 4 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell