caixa popular

Els veïns i veïnes del Vedat s’informen en una xarrada per a evitar la propagació del mosquit tigre

L’Ajuntament de Torrent està realitzant una campanya per a reforçar la labor de control que es realitzen durant tot l’any en les propietats públiques

Els veïns i veïnes del Vedat s’informen en una xarrada per a evitar la propagació del mosquit tigre
11/05/2018 -

L’Associació de Veïns El Vedat va acollir, ahir a la vesprada, la xarrada: “El mosquit tigre és tan perillós i molest?”, emmarcada en la campanya informativa contra el mosquit tigre que, des de principis del mes de març, s’està realitzant a Torrent. De la mà del catedràtic en control de plagues de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat de la Universitat de València, Ricardo Jiménez, els i les assistents van rebre una àmplia informació sobre les pautes per a aconseguir que el mosquit tigre no es propague.

Aquestes xarrades informatives, que a més de realitzar-se en El Vedat es pretén que tinguen continuïtat en altres zones de Torrent com La Marxadella o El Pantà, reforcen les labors de control que es realitzen durant tot l’any en les propietats públiques, ja que la col·laboració ciutadania és molt important davant la propagació del mosquit.

A aquestes accions se sumen els treballs preventius realitzats pel consistori contra aquest mosquit, els quals estan centrats principalment en pluvials i zones d’estancament d’aigua. A més, després de períodes de fortes pluges s’intensificaran les inspeccions en els focus catalogats. Per açò, els operaris estan treballant de forma sectorizada fins a arribar a la totalitat del territori municipal i així “aconseguir evitar les plagues, anticipant-se amb aquestes mesures en els principals focus de reproducció i obstaculitzant la seua proliferació”, ha destacat la regidora de Sanitat, Encarna Lerma Besó.

D’altra banda, en l’últim rebut d’Aigües de l´Horta s’han publicat consells per a evitar la seua proliferació -com ja es fera el passat any-, s’han col·locat mupis amb aquestes premisses a seguir i en unes setmanes arrancarà una campanya en xarxes socials que es complementarà amb l’elaboració de fullets informatius.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris