25n
Orgull
Orgull

Els veïns de la Drova i l'Ermita de Marxuquera poden tornar a les seues cases

Els veïns de la Drova i l'Ermita de Marxuquera poden tornar a les seues cases
09/08/2018 -

La millora de la situació de l’incendi de Llutxent, que en aquests moments ja està estabilitzat, permetrà que les famílies desallotjades puguen tornar a aquelles urbanitzacions que els responsables de l’extinció del foc han considerat més segures. Aquestes són: La Drova (l’accés de la qual ha de ser per la carretera de Simat, no per la de Gandia, que roman bloquejada en un tram extens); i la zona de l’Ermita de Marxuquera (Gandia), al no haver sigut afectada per les flames. Els veïns del municipi de Pinet també podran tornar a les seues cases.

No obstant això, els habitants de les urbanitzacions de Gandia de Montepino, Montesol i Las Cumbres encara no podran accedir als habitatges a causa que aquesta és la zona més afectada pel foc. En Marxuquera, des del camp de futbol i de la rotonda que dóna al camí Pinet en direcció cap a La Drova, romandrà la carretera tallada i s’impedirà el pas. D’eixos límits cap avall, els veïns sí que poden tornar a les seues cases.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, després de finalitzar la reunió en el lloc de comandament instal·lat a Llutxent i després de mantenir una reunió específica sobre Gandia amb bombers, la Delegació del Govern i Emergències, ha comparegut en roda de premsa en companyia de la vicealcaldessa Lorena Milvaques, per a informar sobretot això.

Quant a la zona afectada pel foc (Montepino, Montesol i Las Cumbres), a partir d’aquest moment, es permetrà l’entrada de tècnics municipals, acompanyats per bombers, per a avaluar sobre el terreny els danys de cada casa, però seguirà estant la carretera tancada per als residents perquè, segons han explicat des del Centre de Coordinació d’Emergències de Llutxent a l’alcaldessa, en aquesta zona encara hi ha perill real derivat de les causes de l’incendi (despreniments, cables elèctrics, pedres en accessos o per cases que seran declarades en ruïnes).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − quatre =