caixa popular

Els veïns de la Creu de Mislata ornamenten el seu monument i celebren les festes del barri

La comissió ha organitzat com cada any un programa amb cites lúdiques, gastronòmiques i religioses en honor al Santíssim Crist de la Creu

Els veïns de la Creu de Mislata ornamenten el seu monument i celebren les festes del barri
04/05/2018 -

La festivitat de les Creus de Maig porta amb si a Mislata la celebració de les festes del barri de la Creu, un dels més antics de la localitat. Enguany, com sempre, els veïns han adornat el seu monument i la comissió de festes s’ha encarregat d’organitzar un complet programa d’activitats perquè tot el veïnat isca al carrer a gaudir d’aquestes jornades festives.

Des de fa més de trenta anys, el responsable de coordinar l’ornamentació de la Creu de Mislata és Daniel Monfort, vicepresident de la comissió de festes. Assegura que tracta d’innovar cada any i d’introduir nous elements que doten al monument d’una decoració diferent. En aquesta ocasió, l’ornamentació conté unes tires verdes a manera de cúpula i molts detalls florals, amb tests i gelosies de gran bellesa artística.

Pel que fa al programa festiu, el cap de setmana passat ja es van celebrar alguns dels actes principals, però seran durant aquestos pròxims tres dies quan tinguen lloc les cites més multitudinàries. Per a demà dissabte hi ha programada una fira infantil i una xocolatada per als més xicotets, i a la nit el tradicional concurs de paelles. Per al diumenge, com cada any, està reservada la missa, el vi d’honor, la mascletà i la processó en honor al Santíssim Crist de la Creu.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018