25n
25N
25N

Associació de Veïns del Cabanyal: "És el moment de donar suport a el nou pla, per al benestar dels veïns"

Associació de Veïns del Cabanyal: "És el moment de donar suport a el nou pla, per al benestar dels veïns"
29/01/2019 -

L’Associació de Veïns del Cabanyal-Canyamelar de València han mostrat aquest dilluns la seua alegria per l’aprovació en la Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament del Pla Especial del barri, i consideren que és “el moment” de donar-lo suport “per al benestar dels veïns”.

Així ho ha indicat l’entitat en un comunicat després de l’aprovació del planejament en la Comissió d’Urbanisme municipal, “un pas molt important per a la revitalització i regeneració del barri”.

“Des de l’Associació de Veïns Cabanyal-Canyamelar ens alegrem i agraïm que tots els grups municipals amb representació en el consistori que han donat suport i donat el vistiplau al projecte”, que ha comptat amb els vots a favor dels grups que donen suport al govern municipal (Compromís, PSPV i València en Comú) i Ciutadans, i l’abstenció del PP i la regidora no adscrita.

“És el moment de donar suport al nou pla, per al benestar dels veïns i veïnes, que porta bastants anys de lluites i inseguretat en la defensa del patrimoni material i immaterial del barri del Cabanyal- Canyamelar”, apunta l’associació.

Dijous que ve serà presentat en el ple municipal, i a partir del dia 31 estarà en exposició al públic durant 45 dies. En aquest període, la ciutadania pot presentar suggeriments i opinions respecte al projecte.

La comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament de València ha aprovat aquest dilluns el PECC, el nou planejament urbanístic previst per a aquest barri de València que inclou, entre altres qüestions, la solució acordada per al futur de Bloc Portuaris, que passa per la demolició dels immobles actuals, la construcció de dos nous sobre el mateix sòl i d’un per a “reallotjaments definitius” en una parcel·la contigua.

Igualment, aquest pla contempla limitacions per a habitatges turístics, la remodelació del final de Blasco Ibáñez i de l’entorn de l’estació del Cabanyal situada en aquest punt (amb una nova rotonda), la creació d’un nou àmbit com a Bé de Rellevància Local en la zona que va ser l’origen del barri i altres actuacions que ja havien sigut anunciades com cinc nous aparcaments en altura (amb més de 1.000 places i a “preus assequibles”) per a residents i una mica més de 1.000 habitatges nous entre lliures, VPP i dotacionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 5 =

museo prehistoria
museo prehistoria