25n
25N
25N

Quinze almussafenys obtenen la Targeta Professional del Metall gràcies a l'Ajuntament

L’ADL de la població va impartir la setmana passada una nova edició d’aquest curs, que s’ofereix gratuïtament a la ciutadania

Quinze almussafenys obtenen la Targeta Professional del Metall gràcies a l'Ajuntament
24/02/2020 -

La setmana passada, del dimarts 18 al divendres 21 de febrer, un grup de 15 persones es va formar en el Centre Cultural d’Almussafes per a l’obtenció de la Targeta Professional del Metall (TPM) gràcies al programa de cursos impulsats per l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) del municipi, que s’imparteixen gratuïtament i de manera periòdica al llarg de tot l’any.

Tal com marca el nou conveni en matèria de formació en prevenció de riscos laborals, aviat serà obligatori que totes les persones que treballen en empreses del sector del metall disposen d’aquest certificat, motiu pel qual el consistori ha decidit facilitar l’accés de la ciutadania a aquests continguts a través del seu servei d’Orientació Laboral.

L’alumnat d’aquesta nova promoció va rebre durant la jornada de clausura, el divendres 21 de febrer, el diploma acreditatiu per haver superat el taller, que s’ofereix en funció de la demanda a través de Portalemp (http://ocupacio.almussafes.org/), la pàgina web que aglutina tota la informació de l’Ajuntament d’Almussafes en matèria de foment de l’ocupació. El pròxim dissabte 29 es clausura una nova edició del mateix que s’està celebrant els dissabtes de 8 a 15 hores amb un total de 25 participants.

Aquest 2020 també està previst que s’impartisquen cursos d’altres especialitats, entre ells un per a aprendre a utilitzar vehicles industrials i un altre per a l’obtenció del carnet de manipulació d’aliments. Les convocatòries i les dates, establides per l’ADL, varien en funció de la demanda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 19 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
diputacion covid19