25n
25N
25N

El veïnat de Simat es decanta per la salut pública en els pressupostos participatius

El veïnat de Simat es decanta per la salut pública en els pressupostos participatius
15/01/2021 -

El veïnat de Simat de la Valldigna ha decidit que els pressupostos participatius s’invertisquen en salut pública, que afecta diverses àrees de l’activitat municipal com sanitat, reciclatge, neteja viària, recollida d’excrements d’animals, atenció a persones amb discapacitat, informació, control i seguiment de la pandèmia, contaminació atmosfèrica o campanyes informatives sobre el càncer de mama, l’alcoholisme o la drogodependència, entre d’altres.

L’enquesta, que es va iniciar el dilluns de manera telemàtica fins al divendres 15 de gener, ha comptat amb 61 participants, 19 dels quals van escollir l’opció salut pública. La segona temàtica més votada ha sigut la relacionada amb les infraestructures.

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, ha declarat que «a causa de les circumstàncies sanitàries provocades per la pandèmia enguany no s’ha pogut celebrar l’audiència pública», tot i que afegeix que «en un futur es regularà la participació perquè siga més efectiva a través de mitjans telemàtics».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =