25n
Orgull
Orgull

Una veïna de Museros realitza una donació al Servei d'Atenció Especialitzada

La donació consta de material esportiu perquè els alumnes realitzen activitats de coordinació i treball en equip

Una veïna de Museros realitza una donació al Servei d'Atenció Especialitzada
13/10/2020 -

El Servei d’Atenció Especialitzada (SAE) de Museros va rebre la setmana passada una donació de material esportiu de part d’una veïna del municipi.
La donació, realitzada de manera anònima, consisteix en sis pilotes de bàsquet, una canastra, quatre pilotes de futbol i dues mini porteries.
El material va ser lliurat en les instal·lacions del SAE de la mà de l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, i el regidor de Benestar Social, Vicent Pérez Costa, davant membres de l’organització i part de l’alumnat, que es va mostrar molt il·lusionat i va agrair la donació.
El SAE és un servei municipal que presta l’Ajuntament de Museros des de fa anys per a un grup de persones amb diversitat funcional, amb la finalitat que participen en les activitats i tallers que es desenvolupen exclusivament per a elles.
L’alcaldessa Cristina Civera va agrair la iniciativa d’aquesta veïna i va ressaltar que “a pesar que són temps difícils, són moltes les persones amb diversitat funcional i des de les institucions hem d’ajudar-les. Enguany s’està treballant en grups bombolla, de la mateixa manera que en els col·legis, per a garantir la seua seguretat atés que són grup de risc”.
El regidor de Benestar Social, Vicent Pérez Costa, va afegir que “per a nosaltres és necessari promoure el bé integral de les persones amb discapacitat, donant-los el suport i la protecció que requereixen”.
Amb la donació d’aquest material, els alumnes i les alumnes podran realitzar activitats lúdic-esportives i treballar aspectes com la psicomotricitat, la coordinació i el treball en equip.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 18 =