25n
Orgull
Orgull

Diverses persones rescatades a Benicarló i Peníscola a causa de les pluges

SIAB

Diverses persones rescatades a Benicarló i Peníscola a causa de les pluges
20/08/2019 -

Diverses persones han hagut de ser rescatades a causa de les fortes precipitacions que estan caient des de primera hora del matí d’aquest dimarts en l’àrea de les poblacions castellonenques de Benicarló i Peníscola, segons informa el Consorci Provincial de Bombers, que apunta que totes les persones que han requerit ajuda fins al moment es troben en bon estat.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en la Comunitat Valenciana assenyala que, segons les estimacions de precipitació sobre la base de dades radar, la zona de més pluja acumulada fins a les deu del matí s’ha situat entre els termes de Peníscola i Benicarló.

Així doncs, les precipitacions s’han centrat en la comarca del Baix Maestrat, i han sigut especialment intenses en zones de costa. S’expandeixen cap al sud, ja sense tempesta, per la Plana Alta.

A causa d’aquestes fortes pluges, els bombers han dut a terme el rescat de diversos vehicles amb ocupants atrapats per l’aigua a Benicarló.

Així mateix, els efectius han sigut també mobilitzats per al rescat d’una persona que estava a l’interior d’una xicoteta embarcació amb problemes per a eixir a la platja de Peníscola. En aquesta operació ha intervingut l’embarcació de rescat d’Unitat Rescat Aquàtic.

Els ajuntaments de Benicarló i Peníscola han demanat precaució a la població. En la primera localitat, el consistori informa que tots els accessos al Barranquet i el camí dels Moliners estan tancats, mentre que el camí de Sant Gregori es troba intransitable.

Per part seua, la Policia Local de Peníscola recomana limitar la circulació a quan siga estrictament necessari durant l’episodi de pluges previst per a hui, prendre precaucions en retirar vehicles de pàrquings subterranis i circular amb precaució atesa la senyalització.

S’han realitzat talles de trànsit en Ratlla del Terme, Avinguda Pigmalión (zona Puntarró), Avinguda Maestro Bayarri i Avinguda Akra Leuke.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =