25n
25N
25N

Rubén Rodríguez (PSPV) serà el nou alcalde de Bonrepòs i Mirambell, governant en solitari

En el Partit Socialista de Bonrepòs i Mirambell es mostren molt satisfets amb els resultats i es quedaran al capdavant de l’Ajuntament en minoria

Rubén Rodríguez (PSPV) serà el nou alcalde de Bonrepòs i Mirambell, governant en solitari
31/05/2019 -

El PSPV-PSOE, amb el candidat Rubén Rodríguez Navarro al capdavant, va aconseguir uns excel·lents resultats en les eleccions municipals de Bonrepòs i Mirambell en 2019, aconseguint 5 dels 11 regidors que conformen el seu hemicicle. Amb açò, han augmentat dos escons amb relació als resultats aconseguits en els comicis de 2015.

Així, Rubén Rodríguez serà el pròxim alcalde de Bonrepòs i Mirambell, succeint a Rosella Antolí de Compromís, que havia governat durant els últims quatre anys gràcies al suport del PSPV. En 2015, el PP va ser el partit més votat, amb més del 40% dels vots, i sembla que aquesta tendència ha canviat a favor dels socialistes, encara que Compromís també ha perdut un regidor. El PSOE aconsegueix un total de 5 regidors a l’Ajuntament del municipi, mentre que el Partit Popular passa a ser la segona força més votada, amb 3 escons, els únics de la dreta.

Des del PSPV del municipi, s’han mostrat molt contents amb els resultats, i troben una explicació a la gran pujada que han aconseguit: “s’ha vist reflectit el treball que han fet els regidors socialistes durant els últims quatre anys”, ens explica Mari Carmen Laso, número 4 del partit. Els veïns i veïnes han valorat positivament el que han fet en aquesta legislatura en coalició amb Compromís, i han volgut apostar pel PSPV. També veuen molt positiu que els vots aconseguits hagen vingut en gran part per la pèrdua de vots de la dreta.

“El poble ha triat avançar, i nosaltres farem tot el possible perquè així siga”, han declarat després de conéixer la seua victòria, després d’una campanya electoral centrada a mirar cap al futur del municipi.

Quant a possibles pactes, el PSOE de Bonrepòs i Mirambell vol governar en solitari, amb Rubén Rodríguez al capdavant, a solo un regidor per a aconseguir la majoria absoluta. Per tant, Compromís es quedarà en la posició de la localitat durant aquesta legislatura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

Informacion coronavirus
escalante
el puig