25n
25N
25N

S'instal·la una tanca en l'accés a la plaça interior del barri de Montolivet

S'instal·la una tanca en l'accés a la plaça interior del barri de Montolivet
09/12/2019 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Jardineria Sostenible i Renaturalització de la Ciutat que dirigeix el vicealcalde, Sergi Campillo, ha instal·lat una tanca en l’accés a la plaça interior del barri de Montolivet envoltada pels carrers de Lluís Oliag i de l’Escultor José Capuz, així com per l’avinguda del Regne de València. Aquesta intervenció respon a les peticions veïnals i a l’objectiu de dificultar comportaments incívics que entrebanquen la convivència al barri.

Campillo ha explicat que el tancament va ser acordat amb els veïns i veïnes dels edificis que envolten la plaça interior esmentada, que s’han queixat en diverses ocasions dels comportaments inadequats que algunes persones mostraven a l’interior d’aquesta plaça, com ara el de no arreplegar els excrements de les mascotes que portaven a eixe enclavament per passejar i fer les seues necessitats, així com uns altres que suposaven molèsties als residents de la zona, motiu pel qual s’ha decidit procedir al tancament de l’accés a eixa plaça interior.

“Com a solució provisional hem instal·lat aquesta tanca per evitar l’accés a la plaça interior i impedir alhora, per exemple, alguns comportaments incívics de persones que cuiden animals”, ha afirmat. Precisament, per a facilitar que eixes persones tinguen al seu abast tota la informació necessària sobre els llocs on portar a les seues mascotes sense generar molèsties, com ara les zones de socialització per a gossos, de seguida s’hi col·locarà cartells que indicaran com arribar a les més properes.

“Des de l’Ajuntament, amb independència dels projectes que puguem desenvolupar a aquesta plaça interior del barri, treballem pel benestar de la ciutadania i per això hem acordat amb ella aquesta solució temporal que talla de soca-rel la generació de les molèsties més freqüents per als veïns i veïnes de la zona”, ha destacat Campillo.

L’import total de l’actuació ha sigut de 18.142,66 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − sis =