25n
25N
25N

L'Ajuntament lliura 1.200 vals de compra els xiquets i xiquetes de Paterna amb beques de menjador municipals

Els beneficiaris d’aquesta mesura aprovada per l’equip de govern municipal són els xiquets de primer i segon cicle d’Educació Infantil que estan becats per l’Ajuntament en els menjadors escolars

L'Ajuntament lliura 1.200 vals de compra els xiquets i xiquetes de Paterna amb beques de menjador municipals
20/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat hui el lliurament de 1.200 vals de compra per valor de 60 euros per als xiquets i xiquetes del municipi que són beneficiaris de les beques de menjador que concedeix el consistori.

Els vals es rebran cada quinze dies directament en el domicili, per correu ordinari o lliurant-se personalment per personal de l’Ajuntament i de l’empresa pública municipal Gespa.

D’aquesta manera, l’equip de govern socialista suma mesures en l’atenció de les necessitats de la ciutadania durant l’Estat d’Alarma decretat al nostre país pel virus COVID-19, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables.

Els vals tindran un període de validesa comprés entre el 23 de març i el 10 d’abril. En ells s’indica el supermercat en el qual podrà canviar-se el val així com la documentació requerida per a verificar la identitat del titular del xec.

Els vals, dirigits als xiquets becats de primer i segon cicle d’Infantil, podran canviar-se per aliments i begudes no alcohòliques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =