25n
25N
25N

Valentubers presenta la nova web per a continuar fomentant el valencià

La presentació es va celebrar en Centre de Cultura Contemporània Octubre

Valentubers presenta la nova web per a continuar fomentant el valencià
01/10/2019 -

Valentubers ja compta amb una nova imatge web. El Centre de Cultura Contemporània Octubre acollia la presentació de la nova pàgina web a la qual no van faltar la seua directora, Rosella Espinós, Carles López d’ACICOM (Associació Ciutadana i Comunicació) i Manel Carceller de la Plataforma per la Llengua, que recolzen aquest projecte, pràcticament, des dels seus inicis.

Dissenyat per l’estudi Grafema, el nou portal web de Valentubers reunirà a tots els professionals de l’univers YouTube que aposten pel valencià en cadascun dels seus vídeos. Així, i amb l’objectiu de seguir fomentat la nostra llengua, aquesta nova eina oferirà a l’usuari un ampli ventall de propostes, totes en valencià, contribuint a crear una comunitat de youtubers.

Booktubers, dobladors, tutorials, preparadors d’exàmens oficials… en Valentubers tots tenen cabuda. El valencià necessita estar més present en els nous canals de comunicació per a difondre’l i aconseguir, així, la normalització. Amb aquesta nova web es fa un pas més en aquest objectiu comú.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =