25n
25N
25N

Els valencians van gastar 1.532 € de mitjana en 2019 en compres per Internet

Els valencians van gastar 1.532 € de mitjana en 2019 en compres per Internet
18/01/2020 -

Els valencians que han comprat per Internet en 2019 s’han gastat en les seues adquisicions online una mitjana de 1.532 €, un 27 per cent menys que la mitjana nacional (2.098 €), segons una de les conclusions de l’Observatori Cetelem eCommerce 2019.

L’estudi, sota el nom “Smart Consumer. El consumidor espanyol connecta amb la compra intel·ligent”, ofereix una detallada anàlisi sobre les tendències en les compres online realitzades pels espanyols en deu sectors de la distribució, incloent-hi com a novetat les compres en el sector del gaming.

Entre els productes que més han comprat els valencians a través d’internet en els últims dotze mesos, destaquen: l’oci, amb un 70% d’al·lusions; seguit pels viatges, amb un 67%; i la moda, amb un 61%.

Interrogats sobre els aspectes més negatius a l’hora de comprar online, el 54% prefereix veure, tocar i provar els productes i el 40% dels enquestats critica les despeses d’enviament no gratuïts, seguit pels quals lamenten les esperes dilatades a l’hora de rebre la mercaderia.

MOBILE COMMERCE

El 66% dels valencians declara haver realitzat alguna compra a través del seu dispositiu mòbil (telèfon intel·ligent o tauleta) en els últims dotze mesos I una àmplia majoria (91%), afirma que el mComerce serà la forma més estesa de comerç online.

L’estudi també assenyala que un 33% dels valencians enquestats té algun tipus de subscripció online, sent la despesa mitjana de 19 €.
La televisió sota demanda lidera el rànquing, amb un percentatge de compra en 2019 del 91% i li segueix la música amb un 27% d’al·lusions.

Una altra tendència d’actualitat és la relativa a les Apps de mobilitat, el 10,9% dels enquestats té alguna sent la seua despesa mitjana de 25 € mensuals. Segons es recull en l’estudi, destaquen els vehicles amb conductor (65%); i el vehicle privat compartit, amb un 27% de respostes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − nou =