25n
25N
25N

La plataforma #VALENCIAENTRENAENCASA ofereix classes esportives gratuïtes

La plataforma #VALENCIAENTRENAENCASA ofereix classes esportives gratuïtes
31/03/2020 -

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que la Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha posat en marxa la plataforma #VALENCIAENTRENAENCASA davant la situació de crisi del COVID-19, perquè “sabem l’important que és seguir en actiu fent exercici físic, així com continuar fent promoció de l’esport a qualsevol edat”. A partir de demà cada dia, a través de les xarxes socials de la FDM, es penjarà l’enllaç amb les classes del dia (de 45 minuts cadascuna) perquè els valencians i les valencianes puguen realitzar activitats com a pilates, ioga, fitness llatí, GAP o balls de saló, entre altres.

Segons ha precisat Bernabé aquesta plataforma, que estarà activa a partir de demà, “tindrà una graella igual que la que habitualment tenim en les nostres instal·lacions municipals i dirigida pel mateix equip de professionals”. D’aquesta manera es podran practicar les activitats de sala com a pilates, gimnàstica cd manteniment, ioga, Esport i Salut, fitness llatí, GAP, taitxí o balls de saló, i fins i tot es farà una adaptació a sec de les classes en piscina. En aquest sentit, s’adaptaran activitats aquàtiques com l’aiguagim, la matronatació, l’entrenament a adults, l’entrenament escolar, o la sincronitzada, entre altres.

La regidora d’Esports ha explicat que cada dia en les xarxes socials de la FDM, concretament en Facebook i Twitter, es penjarà l’enllaç amb les classes del dia perquè els valencians i les valencianes puguen exercitar-se des de les seues cases i amenitzar així el confinament. A més, els interessats i les interessades podran resoldre qualsevol tipus de dubte, ja que els monitors i les monitores estaran atenent les mateixes en el mateix horari en el qual s’haja marcat l’hora de realització de l’activitat.

L’horari de les activitats serà el mateix que en les instal·lacions municipals. Des de les 08.30 hores a lassa 22.00 hores, totes les persones que vulguen practicar exercici físic des de casa podran accedir a través de les xarxes socials de la Fundació Esportiva Municipal a les activitats de 45 minuts en les quals, com s’ha comentat anteriorment, els monitors i les monitores professionals atendran les preguntes que els formulen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 14 =