25n
25N
25N

València rep la visita de 30 coreans de Pohang

València rep la visita de 30 coreans de Pohang
24/03/2017 -

La primera tinent d’alcalde i responsable de la Promoció Econòmica, Internacionalització i Turisme, Sandra Gómez, ha rebut aquest matí a la delegació procedent de Pohang, una urbs coreana de més de 500.000 habitants que ha triat València entre les millors ciutats per a visitar dins del seu projecte d’avaluació comparativa.

Una de les principals fonts de la seua economia és la indústria de l’acer i del ferro. La ciutat està tractant de diversificar les seues indústries amb projectes de transformació o regeneració urbana per al seu futur i té plans de construcció d’instal·lacions d’un port esportiu i el desenvolupament de línies de costa. Pohang és també una les destinacions de vacances d’estiu més visitades de Corea.

Per a aquesta delegació, presidida pel tinent d’alcalde de Pohang, Eui Sik Park, la Regidoria de Turisme ha preparat una agenda de visites a la ciutat que complementen l’avaluació que du a terme Pohang i les oportunitats de cooperació. Reunions amb els funcionaris de l’Ajuntament de València per a tractar temes de planificació urbana i transformació del centre històric, visites a la Marina, a l’Autoritat Portuària i altres visites turístiques conformen la seua estada a València.

El passat mes d’octubre, Sandra Gómez ja va rebre una primera delegació de l’Ajuntament de Pohang, i durant el primer semestre d’enguany s’espera l’arribada de 100 empleats i autoritats de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 7 =

museo prehistoria