25n
25N
25N

València, una ciutat gay-friendly

Descobreix alguns dels millors locals gay-friendly, i deixa’t portar per la nit valenciana

València, una ciutat gay-friendly
01/09/2016 -

Fins ara, el turisme gay de la Comunitat Valenciana no comptava amb la promoció necessària, exceptuant el cas de Benidorm. Per aquest motiu, l’Agència Valenciana de Turisme es va posar a la feina per a canviar aquesta situació, com per exemple la inscripció en el IGLTA (Associació Internacional per al Turisme de Gays i Lesbianes) o l’adaptació del logo institucional per a accions dirigides a aquest col·lectiu.

No obstant això, la mesura més significativa ha sigut la presentació de la Comunitat Valenciana en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) com a destinació gay-friendly. D’aquesta manera, han intentat mostrar a la nostra Comunitat com una destinació oberta, plural i amb uns valors en els quals el turisme de qualsevol col·lectiu té cabuda.

A València, des de fa ja bastants anys, és molt senzill trobar diferents locals gay-friendly, ja que estan repartits per les diferents zones d’oci. Per açò, a València Extra, volem recomanar-te algun d’ells.

Foto: www.deseo54.com

Foto: www.deseo54.com

Si comencem pels locals més veterans, sens dubte, hem de nomenar ‘New ADN Music Club’. Amb més de 20 anys a l’esquena, en aquest club, situat en el barri del Carme, gaudiràs de diferents dj’s que animen la nit i la fan més especial.

Un altre dels locals més coneguts a València és ‘Deseo 54’. Aquesta discoteca s’ha convertit en tot un referent per a aquest col·lectiu. Dj’s i artistes nacionals i internacionals visiten aquesta discoteca per a organitzar i viure festes de qualitat.

Foto: facebook.com/EnLaParraRuzafa

Foto: facebook.com/EnLaParraRuzafa

I si estàs buscant alguna cosa més tranquil·la per a començar la nit  trobem ‘En la Parra’, situat en el carrer Cadis del barri de Russafa. En aquest bar, tindràs l’oportunitat de relaxar-te provant les seues delicioses tapes, acompanyat d’un bon vi. A més, solen organitzar diferents concerts per a donar-li el seu toc especial.

Com veus, València alberga locals gay-friendly molt diferents perquè tries l’opció que més t’agrade, i pugues gaudir d’una nit màgica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 20 =