25n
25N
25N

El treball de l'artista faller serà el protagonista en FITUR

El treball de l'artista faller serà el protagonista en FITUR
21/01/2019 -

Turisme València torna a participar en FITUR (Fira Internacional del Turisme), una de les fires més importants del sector turístic, que congregarà del 23 al 27 de gener a milers de professionals, empreses i visitants per a potenciar el millor de cada destinació. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, ha destacat que «anem a FITUR amb els deures fets, amb un treball ben desenvolupat i unes xifres realment bones entorn del sector turístic, podem dir que anem amb la millor carta de presentació de la nostra història».

En aquesta edició, la festa de les Falles tornarà a destacar en l’estand de Turisme València, «enguany volem donar visibilitat a les professions que signen l’essència de la festa i volem posar el focus i destacar al treball de l’artista faller», ha explicat la regidora. Per això, tindran gran protagonisme les maquetes de les Falles Municipals, tant la major com la infantil, així com les maquetes de quatre falles del sector 1a A, concretament: Falla Linterna Na Robella, Falla Ribera Convento Santa Clara, Falla Císcar Borriana i Falla Santa Genoveva Torre Arquitecto Tolsa Alfauir (“La Nova d’Orriols”). Així mateix, el primer any es va valorar el reconeixement de la UNESCO i el segon any, va protagonitzar la fira la indumentària com un reflex d’un resultat de la identitat i de les tradicions valencianes.

La regidora ha afirmat que «estem treballant molt perquè continuen apostant per la nostra ciutat», s’han concertat més de 50 reunions amb professionals del sector turístic nacional i internacional, i amb oficines de turisme de l’estranger, amb 20 en concret, com per exemple les de París o Tòquio.

Quant a les figures i imatges per les quals s’ha apostat, enguany les protagonistes seran les Falles i la Marató València Trinidad Alfonso, amb la imatge de la Falla Convent Jerusalem, que va guanyar en la secció primera especial l’any passat, i també una altra imatge de l’arribada a meta de la marató. Gómez ha comunicat que «aquestes imatges facen valdre un turisme que va més enllà del sol i la platja, així com una ciutat que té ofertes i activitats durant tot l’any». D’altra banda, el dia de la Comunitat Valenciana assistirà a l’esdeveniment la Fallera Major de València, Marina Civera, i la seua Cort d’Honor.

A més, enguany Turisme València participarà per primera vegada dins de FITUR amb València Film Office, «un dels productes que millor està funcionant, ja que València s’està convertint en un escenari de referència per a grans productores, permetent així obrir un ventall d’oportunitats per projectar el millor que té la ciutat a milers d’espectadors», ha destacat la regidora.

D’altra banda, Turisme València participarà en «Presentacions FITUR» per mostrar diferents iniciatives, però destacarà la presentació de la segona edició de World Paella Day, que enguany va tindre una «gran repercussió» i va ser trending topic mundial durant 9 hores. A aquesta presentació assistiran el president de la Generalitat, Ximo Puig; la secretària d’estat de Turisme, Isabel Oliver, i el director de Tour España, Héctor Gómez. «Volem tornar a implicar-los en aquesta iniciativa que va fer la volta al món», ha explicat Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − onze =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell