25n
25N
25N

València Turisme destina 100.000 euros a nous projectes d'associacions i fundacions sense ànim de lucre

El plazo para optar a las ayudas está abierto y finaliza el próximo 19 de abril

València Turisme destina 100.000 euros a nous projectes d'associacions i fundacions sense ànim de lucre
29/03/2017 -

El Patronat de Turisme de la Diputació de València destina 100.000 euros a la línia d’ajudes 2017 per a nous projectes d’associacions i fundacions sense ànim de lucre les bases tècniques de la qual estan publicades en el BOP.

El termini per a sol·licitar les ajudes,

destinades a projectes i activitats de promoció turística, està obert fins al pròxim 19 d’abril. València Turisme facilita un correu electrònic per a sol·licitar informació addicional i consultes: ajudes.patronat@dival.es.

El programa destinat a associacions, fundacions i entitats sense ànim de lucre s’afegeix als plans de promoció turística i nova senyalètica destinats a municipis i entitats locals menors de 30.000 habitants, que ronden el milió d’euros d’inversió.

 

Criteris tècnics

Pilar Moncho va destacar davant el Consell Rector del Patronat que amb aquestes ajudes, “consolidem una nova forma de governar en turisme amb línies de subvencions públiques, transparents i obertes, dirigides a tots els municipis i en les quals els projectes seran avaluats per una comissió exclusivament tècnica i on no estem ni tan sol representats els polítics”.

Tal com va assenyalar la màxima responsable de l’Àrea de Turisme, “hem fet un esforç per a introduir millores en el procediment que permeten tramitar amb més celeritat les ajudes, així com el seu abonament dins de l’exercici pressupostari”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =