25n
25N
25N

València Turisme acudeix al Saló Mundial del Turisme de París amb nous productes i la nova guia editada en francés

El Saló Mundial del Turisme-MAP se celebra en el Parc d’Exposicions Port de Versailles de París des d’avui fins al 19 de març

València Turisme acudeix al Saló Mundial del Turisme de París amb nous productes i la nova guia editada en francés
16/03/2017 -

El Patronat de Turisme de València participa, amb la seua marca turística, València Turisme, en el Saló Mundial del Turisme – MAP de París des d’avui i fins al pròxim 19 de març. València Turisme acudeix a la fira parisenca al costat de la Fundació Turismo Valencia i les marques Benidorm i Costa Blanca, a més de la pròpia Agència Valenciana del Turisme. Les marques valencianes comparteixen espai en l’estand de Turespaña, seguint la línia estratègica de col·laboració i cooperació institucional.

La ubicació conjunta de les destinacions de València ciutat, a través de la Fundació Turismo Valencia, i de València comarques, amb València Turisme, afavoreix la comunicació de l’oferta turística conjunta de destinacions valencianes.

 

Platges, senderisme, cicloturismo i gastronomia

El mostrador del Patronat, atès per tècnics de València Turisme, informarà sobre destinacions vacacionals de les comarques de València, amb l’objectiu de facilitar la planificació estival al turista francés. Les costes valencianes són una de les preferències del públic que visita la Fira de París que també mostra especial interès pel senderisme, el cicloturisme i la gastronomia. A més, València Turisme presentarà en la MAP de París la guia desplegable de les comarques valencianes, editada en francès, i comptarà amb altres suports de promoció com el mapa de carreteres i les guies d’allotjaments.

Durant els dies de celebració del Saló Mundial del Turisme a París, tècnics del Patronat de Turisme mantindran diferents reunions de treball amb agents del sector i premsa especialitzada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 13 =

museo prehistoria