caixa popular

València consolida l'ecosistema startup com a referent internacional

València consolida l'ecosistema startup com a referent internacional
10/04/2018 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa i la seva branca de Tecnologia i Innovació VIT Emprén, ha llançat la primera missió empresarial amb l’objectiu d’acostar empreses valencianes tecnològiques de nova creació a Silicon Valley. La delegada de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, i responsables de 8 startups valencianes han emprès hui el seu viatge cap a la Costa Oest americana, lloc de referència pel emprendedurismo internacional.

Segons ha assenyalat la regidora, “Silicon Valley és la ciutat de referència on va nàixer tot el moviment de la comunitat startup. Per això ens traslladem allí perquè volem saber com ho van fer i aprendre dels millors, ja que a València volem aprendre de ciutats que aposten pel futur”.

“És fonamental conéixer de primera mà els hubs d’innovació més importants del món, podent aplicar els seus mètodes i sistemes a la nostra ciutat amb l’objectiu de convertir-la en un referent tecnològic internacional”, ha afegit Gómez, qui, en aquest sentit ha destacat “que, amb aquest viatge, també es pretén que les empreses valencianes que volen obrir mercat a EUA coneguen els tràmits necessaris, la idiosincràsia del mercat americà i puguen comprovar si el seu producte funcionaria allí o no”.

Esta iniciativa està emmarcada dins del projecte VLC Tech City, “la nova aposta de VIT Emprén per convertir València en un referent internacional d’atracció de talent, inversió i empreses capdavanteres”.

Sandra Gómez també ha manifestat “que aquest esdeveniment pretén donar a conéixer ‘València Tech City’, apostant per València com a ciutat de referència internacional en emprenedoria i innovació, una ciutat perfecta per invertir i portar talent”.

Durant els pròxims dies 11, 12 i 13 d’abril, Sandra Gómez i les 8 startups de l’ecosistema valencià participaran en diferents activitats i esdeveniments on coneixeran de primera mà el que suposa fer un soft landing en USA de la mà de Stepone i conéixer les tendències actuals en Silicon Valley.

També, de la mà d’Instacart, podran saber amb detall com es passa d’una xicoteta idea a muntar una de les empreses més representatives de món tecnològic en els últims anys. Així mateix, Booking.com els explicarà com han anat creixent i els mostrarà la importància de les eines d’anàlisis de dades, conversió i l’A/B testing.

A més visitaran alguns dels llocs de referència tecnològica de Sant Francisco com Wework, el Campus de Standford, el Campus de Google, Plug&Play Tech Center o Hero City, entre altres.

Durant la missió, també visitaran l’Ajuntament de la ciutat de San José i l’Ajuntament de Sant Francisco, amb l’objectiu de conéixer les iniciatives públiques que es desenvolupen en ambdues ciutats i intercanviar idees i bones pràctiques en el desenvolupament d’ecosistemes innovadors i tecnològics.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris