El Valencia va patir la insolència de l'Sporting i va empatar a Mestalla

Valencia Sporting

Les decisions crucials tenen un preu per a qui les pren: no tenir ni idea sobre el que passarà en el futur. Això és el que li va succeir a Voro a casa, a Mestalla, en conformar un altre migcamp sense Enzo Pérez i patir les conseqüències.

Valencia Sporting jornada 27 la LligaDes d'un principi va quedar clar que estos dos equips, més relacionats amb el descens que amb Europa, tindrien un partit disputat a Mestalla. Els de Voro no comptaven amb el 8 argentí mentre que Rubi tenia diverses baixes i a diversos jugadors a la vora de la suspensió.

Dels jugadors de Voro, Zaza i Orellana eren els més ficats en el partit, però això no propiciava situacions clares més enllà dels continus fora de joc de l'italià i un colp de cap aïllat. Vesga, un dels més actius dels asturians, va tenir també una oportunitat amb el cap, la més clara de la primera fracció.

El local va eixir millor després del descans, de manera que Orellana va estar molt a prop després d'un contraatac concentrat en els peus del xilé. El setge va continuar i, així, als 53' del segon temps Vesga va derrocar a Gayà en l'àrea. Parejo va ser l'encarregat de colpejar el baló des dels dotze passos, però Cuellar va endevinar i va mantenir el partit sense gols.

Minuts després, un sorprenent Burgui es va llevar als defenses en l'àrea i, després d'una parada d'Alves, Cop va aprofitar el rebot i va obrir el marcador a favor dels de Gijón. Amb trenta minuts la tasca no era una altra que remuntar, alguna cosa que els blanquinegres van cercar amb centres i pilotes parades.

Valencia Sporting jornada 27 la LligaA deu del final l'entrenador va traure a Mangala i va aprofitar a Bakkali per a cercar almenys un empat, la qual cosa es va aconseguir gràcies a un colp de cap de Munir. El cedit des del Barcelona va prendre una pilota que queia amb força i va superar al porter visitant, per a la conclusió d'un xoc amb cinc minuts d'afegit que el Valencia no va saber utilitzar.

No ha passat ni un mes des del 2-1 davant el Real Madrid i l'equip valencianista ha estat irrecognoscible. En plenes Falles, la ciutat de Valencia es va ennuvolar, el seu club va deixar de somriure per un moment i va perdre. I sí, davant un dels equips més febles de la Lliga esta temporada.