25n
25N
25N

València s'omplirà de cultura aquest cap de setmana

Amb motiu del 9 d’Octubre, la ciutat es prepara per a viure diferents propostes culturals

València s'omplirà de cultura aquest cap de setmana
05/10/2016 -

Aquest diumenge, 9 d’Octubre, la ciutat de València viurà un dia molt especial, i no solament per celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana, sinó perquè també se celebra la data en la qual Jaume I va entrar en la nostra ciutat.

Baños_del_AlmirantePer aquest motiu, i en tractar-se d’una data molt assenyalada per a tots els valencians, des de l’Ajuntament de València ha organitzat, durant tota la setmana, un gran nombre d’activitats culturals per a totes les edats.

No obstant això, un dels esdeveniments més esperats ha sigut l’obertura al públic, i de forma gratuïta, dels històrics ‘Baños del Almirante’. Un palau d’arquitectura islàmica, i format per banys, que va ser construït en el segle XIII.

Aquest palau, que s’ha anat obrint i tancant de manera intermitent, s’obri definitivament a la ciutadania formant part de ‘Palacios transparentes’, una iniciativa en la qual diferents edificis de l’Administració han organitzat jornades de portes obertes.

Foto: facebook.com/circuitobucles

Foto: facebook.com/circuitobucles

Però a més, durant aquest cap de setmana, s’han organitzat altres propostes culturals. Est és el cas de la IV edició del Festival Urbà de Dansa en Espais no Convencionals ‘Circuito Bucles’, que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre en el barri de Russafa.

Aquesta iniciativa cultural comptarà amb 38 espectacles, 30 companyies, la majoria valencianes, i dues seccions dedicades, d’una banda, a la dansa espanyola i, per un altre, a conferències, xarrades i masterclass sobre noves tecnologies aplicades a la dansa.

El més característic d’aquest festival és tant els llocs en els quals es realitzaran aquests espectacles, com a llibreries, restaurants, terrasses o galeries d’art, així com la durada de les actuacions. I és que ‘Circuito Bucles’ aposta per les peces de curta durada: Bucles, de 15 a 20 minutos; Minibucles, de fins a 15 minuts; Extrabucles, de 50 minuts i Nanobucles, d’uns 40 minuts aproximadament.

Moltes propostes culturals que ajudaran a gaudir d’un 9 d’Octubre diferent i especial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + dotze =

museo prehistoria