caixa popular

València es va quedar sense taxis el dia de la Plantà de Falles

Més de 1.000 taxistes van haver de tornar a les seues cases sense treballar a primera hora del matí per un error massiu en els taxímetres

@taxilapobla

València es va quedar sense taxis el dia de la Plantà de Falles
16/03/2018 -

La mala programació dels taxímetres va paralitzar ahir, dia de la Plantà fallera, el servei del taxi. Prop de 1.000 taxistes van veure com el seu taxímetre marcava per defecte la tarifa inicial de festiu (dos euros) a pesar que el dia 15 no és festiu. Així mateix, molts conductors van ser multats per la Policia Local per portar una tarifa diferent de la que deurien.

“Ens sembla inacceptable l’ocorregut hui a València amb el nostre sector. No solament no hem pogut donar el servei que el ciutadà demanda en plenes Falles, sinó que a més molts dels meus companys se n’han anat a les seues cases multats pels agents de la Policia Local que han decidit no esbrinar el que estava passant i que no era suficient amb un simple advertiment”, assegura la presidenta de la Plataforma d’Afectats per la Nova Llei del Taxi, Isabel Segura.

En la Plataforma calculen que aquest error de programació ha costat al sector més de 150.000 euros, per la qual cosa demanarà als responsables danys i perjudicis, “siga la culpa del programador del sistema o dels tècnics que aproven el calendari laboral”. I és que durant tot el dia no podien usar aquesta tarifa. Solament a partir de les 9 de la nit podien eixir als carrers amb ella, ja que durant la nit és la tarifa establida.

“Al final el major perjudicat ha sigut el ciutadà que en el primer dia de Falles ha vist com ha sigut missió impossible trobar un taxi que oferira servei”, aclareixen, i per açò els sembla “inconcebible” l’actitud de les administracions, “que en comptes d’intentar solucionar el problema” van decidir “carregar contra el taxista”.

Així mateix, “no anem a tolerar que es done a entendre que els taxistes volíem estafar avui als ciutadans cobrant-los una tarifa superior, quan el taxímetre no ho podem modificar, està programat per a tot l’any i, fins i tot, precintat per la ITV per a evitar manipulacions”, matisa la Presidenta. “Hui els taxistes no hem pogut donar el servei que la població necessitava perquè no ens han deixat”, conclou Isabel Segura.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + quinze =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris