25n
25N
25N

Fusió de música, descomptes, premis i gastronomia en la Valencia Shopening Night

El dijous, els comerços valencians mostraran la qualitat dels seus productes i la seua diversitat en la 14 edició d’aquesta festa que preveu superar els 80.000 participants

Fusió de música, descomptes, premis i gastronomia en la Valencia Shopening Night
11/12/2018 -

L’estrena més esperada per fi donarà l’inici al Nadal. El pròxim dijous 13 de desembre des de les 20 fins a les 12 hores de la nit, el centre de València s’omplirà de gom a gom per a gaudir de la Valencia Shopening Night 2018, la festa nocturna dels comerços que cada any millora la seua xifra de participants.

Després de 14 edicions, per al regidor de Comerç i Mercats Municipals Carlos Galiana, “la Valencia Shopening Night ha passat de ser una oportunitat de conéixer als venedors i venedores que hi ha darrere de les botigues per a convertir-se en una gran nit on adquirir productes de qualitat, diversos i diferents que caracteritzen València de cara a Nadal”.

Així, des de les 20 fins a les 12 hores de la nit, les portes de quasi 200 comerços romandran obertes per a oferir ofertes, descomptes, regals, concursos i sortejos a tots i totes. A més, segons ha confirmat el cap de premsa Josep Lozano, hi haurà degustacions gastronòmiques i música en directe per DJs distribuïts pels llocs més estratègics del centre. Com a centre neuràlgic, el Mercat de Colon es presentarà amb un escenari on pujaran Els Guapos per a posar més ganes a la nit, “ja que es tracta d’una opció lúdica-festiva”.

L’objectiu, tal com ha destacat, és “convertir el centre de València en l’antelació del Nadal i fer societat”. En concret, ha ressaltat que enguany s’esperen entre 80.000 i 100.000 persones al llarg dels carrers on tindrà lloc: Arzobispo Mayoral, Cirilo Amorós, Colon, Gran Via, Conde Salvatierra, don Juan de Austria, Hernán Cortés, Isabel La Católica, Jorge Juan, Martínez Ferrando, Doctor Serra, Pascual i Genís, Russafa, Sorni, Roger de Lauria, Salva i la Plaça de l’Ajuntament, la dels Pinazos i el Mercat de Colon.

Grecotex, una de les empreses que col·laborarà en aquesta edició i que ha participat en la presentació, ha dit a través del seu president, Francisco Mora, que és important donar suport a una iniciativa com aquesta perquè agrupa i dinamita el xicotet comerç i sempre s’ha de dur a terme estratègies per a innovar i fer coses noves.

En aquesta línia també s’ha expressat Francisco Alós, de Caixa Popular: “El comerç és fonamental per a la nostra societat i el seu associacionisme és una ferramenta per a consolidar-la”. Així, ha afegit que el valencià destaca per la seua qualitat i que s’hauria de conscienciar a les persones del paper econòmic que juga però també pel social, ja que sempre és l’impuls que necessiten les festes patronals i les Falles als municipis.

Per aquest motiu, ha animat a tot el món a participar el pròxim dijous i reflexionar sobre la seua importància i a gaudir d’una atenció personalitzada en aquest aparador. Galiana, per la seua part, ha dit que el públic podrà comprovar la diversitat que té a València i que no pot envejar a cap altra regió de l’Estat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + tres =

CCCC
torrent