25n
25N
25N

Un tribut a The Beatles amenitzarà la València Shopening Night

Més de 200 comerços del centre de València obriran les seues portes des de les 20.00 fins a les 00.00 hores

Un tribut a The Beatles amenitzarà la València Shopening Night
07/06/2018 -

Ja està ací la gran nit de les compres. Més de 200 comerços obriran les seues portes, des de les 20.00 fins a les 00.00 hores, per a celebrar la València Shopening Night. Música, espectacles i descomptes especials és només una part del que trobaràs, si t’animes a formar part d’un dels esdeveniments més esperats de la ciutat. I és que la nit de les compres és el millor moment per a gaudir d’ofertes d’escàndol. Reserva un buit en la teua agenda perquè aquesta nit és per a tu.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de València i de Turisme València, genera un impacte econòmic d’un milió d’euros en la capital. Una injecció positiva per als comerços de la zona, però també per a tots els assistents, que podran aprofitar-se d’increïbles descomptes que van des del 15% al 40%, depenent de la tenda. Aquesta nit, no et quedes a casa, i gaudeix de la primera gran festa de l’estiu.

Els comerços participants són els que estan situats en els carrers compresos entre la Plaça de l’Ajuntament, el carrer Russafa, la Plaça Porta del Mar, Gran Via Marqués del Túria i, per descomptat, el carrer Colón com a eix principal de la Shopening Night que, en aquesta ocasió, li retrà homenatge a uns grans de la música, com són The Beatles. València es converteix en l’escenari de la moda per excel·lència. T’ho perdràs?

En aquest sentit, el regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha explicat que ‘per a l’Ajuntament es tracta d’una oportunitat per a recolzar als xicotets comerços que impulsen aquesta campanya, i que en anteriors edicions han sigut capaces de mobilitzar al voltant de 80.000 persones i de generar un impacte econòmic important. La ciutat es converteix en un reclam turístic, en un escenari de moda, cultura i oci. Per a la ciutadania, és una nit molt especial, en la qual poden conéixer millor els establiments comercials de València, i gaudir dels seus servicis en un ambient lúdic’.

Part dels beneficis es destinaran a la Fundació ‘Pequeño Deseo’

En aquesta edició, s’ha ampliat l’àrea d’acció, i es crearan quatre zones en les quals no faltaran actuacions musicals, intervencions de bloguers, instagramers i fotògrafs, performances, degustacions, sorteigs i el tribut al llegendari grup de pop-rock de Liverpool, que amenitzaran els carrers de la ciutat fins a mitjanit. A més, València Shopening Night torna a mostrar el seu costat més solidari i, part dels beneficis obtinguts, es destinaran a la Fundació ‘Pequeño Deseo’, que ajuda als menors amb malalties cròniques a complir els seus somnis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 12 =

torrent