caixa popular

València es prepara per a viure la Setmana de la Mobilitat Sostenible

La Setmana de la Mobilitat Sostenible se celebrarà del 16 al 23 de setembre

València es prepara per a viure la Setmana de la Mobilitat Sostenible
13/09/2017 -

Del 16 al 23 de setembre, la ciutat de València acull la Setmana de la Mobilitat Sostenible, una setmana repleta d’activitats, que té com a objectiu principal fomentar l’ús d’aquells mitjans de transport més ecològics i, per descomptat, sostenibles. Per això, s’han organitzat una infinitat d’esdeveniments, entre els quals destaca la Fira de la Mobilitat, que se celebrarà durant aquest cap de setmana en la Plaça de l’Ajuntament.

No obstant això, la Setmana de la Mobilitat Sostenible també porta amb si activitats de conscienciació, com l’acció ‘L’alumnat pren el carrer’, que permetrà a nombroses aules d’educació primària eixir al carrer per a assenyalar aquelles conductes insolidàries o incíviques sobre la mobilitat, que posen en perill la integritat de les persones, així com esdeveniments que ja són tradició, com el Dia de la Bici, el diumenge 17 de setembre, o el Dia sense Cotxes, que permetrà als ciutadans viatjar gratis en els autobusos de l’EMT.

Així mateix, i de manera paral·lela, la Filmoteca també celebra un cicle de cinema, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, en el qual es projectaran les següents pel·lícules: ‘Nit a la Terra’, ‘Lladre de bicicletes’, ‘Trànsit’ i ‘Alicia en les ciutats’.

A València Extra, t’informem de tota la programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2017, perquè gaudisques de tots els esdeveniments que se celebraran a València en una setmana, en la qual la conscienciació i el foment de les bones pràctiques quant a la mobilitat són els protagonistes.

16 i 17 de setembre

Fira de la Mobilitat Sostenible. Plaça de l’Ajuntament.

17 de setembre

Dia de la bicicleta a València.

18 de setembre

10.00 hores: Jornada “Mobilitat, Salut i Seguretat Viària” en el Col·legi d’Enginyers, Canals i Ports.

17.00 hores: Presentació de la nova aplicació de l’EMT València.

19 de setembre
10.00 hores: Activitat escolar “L’alumnat pren el carrer”. Aules d’educació primària eixiran al carrer per a reconéixer l’entorn dels seus centres i assenyalar les conductes insolidàries i incíviques relacionades amb la mobilitat.

18.30 hores: Taller participatiu i lúdic “Com ens movem al Marítim” en Las Naves.

20 de setembre

20.00 hores: Debat “Recuperant Ciutat Vella” en La Cotxera de Correoviejo (plaça Correu Vell, baix, nº3).

22 de setembre

Dia sense cotxes. Es podrà pujar gratis als autobusos de l’EMT.

10.30 hores: Especial “EMT en l’Escola” amb la participació dels ninots Superbusina i Superbús, i amb l’actuació de la banda de rock infantil Ramonets. Plaça de l’Ajuntament.

18.30 hores: Concert “Secundària es mou” amb l’actuació del raper Arkano.

23 de setembre

11.00 hores: “Matinal EMT” amb les actuacions de Dani Miquel i Sènior i el Cor Brutal. Plaça de l’Ajuntament.

19.00 hores: Concert gratuït de l’Orquestra de València “Una Plaça de Cinema”. Concert de BSO en la Plaça de l’Ajuntament.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris