25n
25N
25N

València se suma a la Setmana de l'Educació Emprenedora

València se suma a la Setmana de l'Educació Emprenedora
26/01/2021 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, s’ha sumat a la Setmana de l’Educació Emprenedora amb el webinar ‘Claus per a emprendre’. Es tracta d’una iniciativa que promou l’esperit emprenedor en l’àmbit educatiu i que ha sigut impulsada per l’Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha afirmat que «amb aquesta iniciativa mostrem el nostre compromís amb l’educació i l’emprenedoria innovadora, uns sectors que han d’anar de la mà perquè el talent no trobe límits».

«El 52% de les persones emprenedores que posa en marxa un negoci a Espanya són estudiants. Per això, des de València Activa amb aquest webinar reivindiquem que l’emprenedoria hauria de ser una matèria que ha d’acostar-se als nostres i les nostres joves de manera transversal, estudien el que estudien, perquè la vocació emprenedora i el talent han de trobar el seu lloc i poder materialitzar-se», ha defensat la regidora.

El webinar ‘Claus per a emprendre’ els i les assistents podran conéixer de la mà d’emprenedors i emprenedores de referència, com Eloi Gómez, CEO de Jeff, i Cristina Aristoy, CEO de Singularu; i de professionals com Pedro Olazabal, de ZubiLabs i Elena Sanía, de Lanzadera, quins són els passos a seguir per a portar el seu projecte a l’èxit començant des de zero. Esta jornada en línia se celebrarà dijous que ve, 28 de gener, a les 16 hores i les persones que desitgen participar poden localitzar l’enllaç d’inscripció en la pàgina web de València Activa i en les seues xarxes socials.

SETMANA DE L’EDUCACIÓ EMPRENEDORA

La Setmana de l’Educació Emprenedora és una iniciativa impulsada per l’Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora que compta amb el suport del Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Ministeri d’Universitats; i la col·laboració del sector de l’emprenedoria innovadora i educativa.

És una setmana temàtica que pretén acostar l’emprenedoria innovadora a l’àmbit formatiu, posant en valor l’emprenedoria com una de les destreses essencials que han de fomentar els sistemes educatius.

Entre els seus objectius es troben reconéixer el paper clau de la formació i de la docència en la qualitat de l’emprenedoria innovadora; despertar l’interés per les vocacions cap a estudis que faciliten l’emprenedoria i vocacions STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques); acostar les experiències de l’emprenedoria innovadora als centres educatius; i posar en valor el rol de l’emprenedor social que lidera iniciatives amb impacte transformador.

Amb tot, al llarg d’aquesta setmana, que naix en el marc del Dia Internacional de l’Educació, i s’està celebrant a Espanya per primera vegada, es podran trobar nombroses activitats posades en marxa pel sector de l’emprenedoria innovadora i educativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + deu =