25n
25N
25N

València es posa a la disposició de la UPV per a ajudar a pal·liar l'expansió del virus

València es posa a la disposició de la UPV per a ajudar a pal·liar l'expansió del virus
06/10/2020 -

L’Ajuntament s’ha posat hui a disposició de la Universitat Politècnica de València (UPV). L’alcalde de València, Joan Ribó, ho ha manifestat hui així al rector d’aquesta institució acadèmica, Francisco Mora, durant la reunió que han mantingut, arran el nombre de casos de coronavirus propagats a una festa celebrada al Col·legi Major Galileo Galilei, en el Campus de Vera.

Joan Ribó ha lamentat «profundament» aquest incident, que ha generat el tancament de les aules, i ha volgut reunir-se d’urgència amb el rector per interessar-se «per l’afecció i conseqüències del fet», així com per «oferir el suport municipal per pal·liar aquest brot». Ahir, el primer edil ja va telefonar al rector de la Universitat, i hui l’ha rebut al seu despatx «per analitzar les possibles col·laboracions, sempre a expenses de les indicacions que marquen les autoritats sanitàries». En aquest sentit, hui l’alcalde s’ha mostrat obert «a col·laborar, si cal, en tasques de desinfecció o controls en el campus».

«Ens preocupa molt l’evolució d’aquest brot, i la possible propagació dels contagis», ha assegurat l’alcalde en manifestar «la solidaritat del poble valencià i de l’Ajuntament, que el representa, amb tota la comunitat educativa afectada». L’alcalde ha expressat el convenciment que «la majoria dels joves són conscients de la situació que estem patint a València i a tot el món i actuen amb conseqüència»; però alhora ha lamentat «l’actuació absolutament irresponsable de la festa organitzada en la residència universitària, amb un potencial escenari de contagi massiu, que pot afectar la vida de moltes més persones».

Joan Ribó ha expressat que «la institució universitària és fonamental en la nostra ciutat, i per això, en la mesura que puguem, l’Ajuntament vol cuidar d’ella». L’alcalde ha recordat els vincles existents entre l’Ajuntament i la Universitat Politècnica de València, «una institució amb què treballem en diferents càtedres i estudis per aplicar la ciència i desenvolupar accions en benefici de la ciutadania, i amb la que volem continuar col·laborant».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

bombers
CCCC