25n
25N
25N

València s'ha adherit al projecte Startup Cities Europe Partenariat

València s'ha adherit al projecte Startup Cities Europe Partenariat
13/11/2019 -

La ciutat de València s’ha adherit al projecte Startup Cities Europe Partenariat (SCEP), que té com a objectiu connectar ciutats emergents com a pol de desenvolupament tecnològic i innovador. Una delegació valenciana, encapçalada pel regidor d’Internacionalització, Emiliano García, ha viatjat fins a Brussel·les per a formalitzar l’adhesió, i ha mantingut una trobada amb la Comissària d’Economia i Societat Digitals, Mariya Gabriel,

A més de València, formen part també del programa altres ciutats europees com ara Bolonya, Lió, Màlaga, Colònia, Rotterdam o Aveiro. L’objectiu és que totes les ciutats participants maximitzen el seu potencial mitjançant treball conjunt, la connexió dels seus ecosistemes d’innovació i establint sinergies que els permeten una millor especialització en el sector tecnològic, l’intercanvi d’idees i talent, les oportunitats de negoci, etc.

Bolonya i València, agermanades des de 1980, han sigut les ciutats aparellades per a aquest primer pilot. Ambdues han mostrat el seu interés a treballar conjuntament en aspectes vinculats a la innovació i el desenvolupament tecnològic. En aquest sentit, el regidor d’Internacionalització, Emiliano García, ha destacat que aquest programa «aferma encara més aquest agermanament permetent que València i Bolonya treballen de la mà en un camp tan important per a l’economia com la innovació».

Per part seua, la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha valorat molt positivament la participació de València en aquest programa, «amb el qual continuem posicionant la nostra ciutat com un hub de referència europeu en matèria d’innovació i coneixement, consolidant un model econòmic basat en el talent i la tecnologia, anant cada vegada amb passos més decidits cap a eixa València Tech City que estem consolidant».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell