25n
25N
25N

València reprén les subhastes de les parades als mercats municipals

València reprén les subhastes de les parades als mercats municipals
09/06/2021 -

Després de mesos paralitzades per la pandèmia, l’Ajuntament ha représ les subhastes de parades als mercats municipals. L’última va ser el 28 de setembre de l’any passat. La pròxima cita serà el 21 de juny, quan eixiran a subhasta una gran varietat de parades en 12 mercats diferents de la ciutat. Per al regidor de Comerç, Carlos Galiana, “es tracta d’una magnífica notícia ja que hi ha molta gent interessada des de fa temps en poder accedir a una parada en algun dels nostres mercats”.

El regidor Carlos Galiana ha destacat que “és una iniciativa més per fomentar l’ocupació als nostres barris i dotar de més vida i moviment a aquests espais de venda de producte fresc de proximitat”. Per raons de procediment, les subhastes han de realitzar-se presencialment, ja que cal seguir un procediment on es respecten totes les garanties i drets, i telemàticament seria complicat poder garantir-les. Per les restriccions sanitàries derivades de la covid-19, les subhastes han estat aturades fins ara.

Galiana, com ja ha fet en altres ocasions, ha animat “totes les persones que vulguen emprendre una activitat econòmica a la nostra ciutat i que es consideren emprenedores a accedir a la pròxima subhasta de parades, ja que es pot accedir a un lloc amb una llicència per a 20 anys més altres 20 més prorrogables i a uns preus molt assequibles”. “Es tracta d’una oportunitat que cal aprofitar”, ha dit l’edil.

Per poder accedir a la subhasta cal posar-se en contacte amb la Regidoria de Comerç, on es detallarà a la persona interessada tota la informació i passos necessaris a realitzar per a accedir a aquest procés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − dotze =