25n
25N
25N

València repartirà 100.000 mascaretes entre els col·lectius socials vulnerables

València repartirà 100.000 mascaretes entre els col·lectius socials vulnerables
18/11/2020 -

En uns dies, la nostra ciutat formalitzarà el Memoràndum d’Entesa amb la ciutat xinesa de Xi’an. Amb motiu d’aquesta signatura, aquesta ciutat ha oferit a la delegació d’Internacionalització un carregament de cent mil mascaretes per a contribuir a la protecció dels ciutadans i ciutadanes. “Este agermanament és fruit d’una declaració d’intencions entre les dues ciutats, signada el 2016 per la vicealcaldessa Sandra Gómez”, ha explicat el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García.

García ha reconegut aquest gest de l’Ajuntament de Xi’an i ha manifestat que “des de l’inici de les nostres relacions, la ciutat xinesa ha sigut molt proactiva, oferint la seua col·laboració i ajuda a València des de l’inici de la crisi sanitària”. Per això, ha expressat “l’agraïment” de l’Ajuntament de València per “aquesta atenció i ajuda”, i ha subratllat que l’objectiu és que aquestes mascaretes arriben “a la nostra població, posant especial atenció en aquells col·lectius que més les necessiten des del punt de vista social, econòmic i sanitari per a protegir-se contra el virus”.

Per a fer arribar les mascaretes a aquests col·lectius, ha explicat que la Delegació d’Internacionalització gestionarà un repartiment entre aquelles delegacions municipals l’àmbit de treball de les quals estiga relacionat amb l’atenció a col·lectius desfavorits o de risc, com ara Envelliment Actiu, Benestar Social, Protecció Ciutadana i Salut. García ha considerat que el “suport mutu” ha de ser “la base per a establir vincles significatius amb les ciutats amb les quals estem agermanades o amb les quals tenim acords de col·laboració. La reciprocitat i la cooperació seran sense dubte les premisses per a dotar de sentit les nostres relacions amb ciutats estrangeres”.

A més, ha recordat que aquestes mascaretes “s’uneixen al lot de 23 mil més que la Regidoria de Salut està repartint entre les associacions de malalts de la ciutat amb l’objectiu de reforçar la protecció i prevenir els contagis entre aquest col·lectiu, considerat especialment vulnerable en patir malalties i patologies prèvies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =