25n
25N
25N

València reorganitza el sistema de neteja per garantir la desinfecció de la ciutat davant l'evolució de la pandèmia

La nova programació de desinfecció de l’espai públic, que es traslladarà a les tres empreses contractistes, es publicarà en breus dies

València reorganitza el sistema de neteja per  garantir la desinfecció de la ciutat davant l'evolució de la pandèmia
28/08/2020 -

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha informat de la reorganització dels servicis de neteja “per garantir una correcta desinfecció de la nostra ciutat” i “recuperar els nivells de desinfecció que teníem al principi de la pandèmia, al mes de març i abril” atés que “la situació epidemiològica s’està complicant”. El regidor ha explicat que “la setmana que ve es publicarà i detallarà la nova programació de desinfecció de l’espai públic de València”, que es traslladarà a les tres contractes que s’encarreguen dels servicis de neteja.

“Des del servici de Gestió Sostenible de Residus Urbans i de Neteja de l’Espai Públic s’ha estat treballant durant esta setmana per reorganitzar tota la programació de desinfecció”, ha indicat Campillo. “Evidentment quan van aprovar la programació fa uns mesos ja vam dir que estaria subjecta a canvis si la situació epidemiològica es complicava, com així està sent”.

Per això, el vicealcalde ha donat ordre “al servici perquè reelaborara la proposta per recuperar els nivells de desinfecció que teníem al principi de la pandèmia, al mes de març i abril” i, a més, “s’ha convocat les tres empreses contractistes per anunciar-les estos canvis”. La setmana que ve “es publicarà i detallarà la nova programació de l’espai públic de la ciutat de València per garantir una correcta desinfecció de la nostra ciutat”.

El vicealcalde ha recordat que “en tot cas, les mesures més importants són les d’autoprotecció, perquè són sempre les que recomanen les autoritats sanitàries”, això és, “una correcta higienització de les mans, l’ús obligatori de la mascareta i guardar totes les recomanacions i obligacions que així s’establisquen per les autoritats sanitàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =