25n
25N
25N

València renova el conveni amb la cooperativa elèctrica de Castellar per evitar talls de llum

València renova el conveni amb la cooperativa elèctrica de Castellar per evitar talls de llum
21/11/2020 -

La regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, ha explicat que el consistori ha renovat el conveni amb la cooperativa elèctrica de Castellar per evitar talls de llum a persones en situació de vulnerabilitat. Aquest conveni busca evitar la pobresa energètica a la ciutat de València a través d’ajudes econòmiques en concepte de deutes de llum per a col·lectius vulnerables o en situació de risc d’exclusió social.

Segons ha detallat Lozano, “el Centre Municipal de Servicis Socials (CMSS) de l’Ajuntament de València i, en aquest cas concret, el de Quatre Carreres, informa la cooperativa elèctrica quan hi ha una persona usuària que està en situació de vulnerabilitat i, automàticament la cooperativa atura el tall de subministrament durant cinc mesos”.

L’Ajuntament de València, a través de la Delegació de Servicis Socials i les ajudes d’emergència procedeix a pagar directament a l’empresa subministradora d’electricitat l’import de les factures impagades.

Per això, Lozano recorda que “les necessitats s’han de canalitzar sempre a través dels Centres Municipals de Servicis Socials. L’Ajuntament recomana acudir al centre de referència per informar de qualsevol situació sobrevinguda, ja que totes queden ateses”.

Lozano també dit que “en l’any 2019 l’Ajuntament va invertir 724.000 euros en ajudes directes per pal·liar la pobresa energètica a la ciutat de València, cosa que va permetre pagar un total de 1.482 factures d’aigua, 1.421 de llum i altres 116 de gas. L’objectiu és que no se suspenga el subministrament a cap persona a la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − huit =

25n horta sud
CCCC
25n horta sud